Fru Kvist presenterer

Få strikkehjelp og lær å strikke sammen med Tina Hauglund, alias Strikkezilla. Tina er en dreven designer og har tre flotte strikkebøker på samvittigheten. Tina er kunnskapsrik, morsom og god til å formidle hvordan du skal mestre det du vil få til. Hun guider deg gjennom strikkingen med stødige pinner, fra den første masken skal legges opp og via alle strikkingens finurligheter, til maskene er felt og strikketøyet er klart til bruk. Spillelisten med alle videoene kan du spille av herfra, se hele kronologisk for å lære å strikke; eller hopp deg frem gjennom teknikker og tips for å gi strikketøyet det lille ekstra.

Dersom du trenger praktiske tips om vask og stell av ullplagg, strikkegadgets og annen garninspirasjon – kan du kikke innom her.

Trykk her for å komme til YouTube-kanalen, abonner gjerne for å få alle tipsene fortløpende når det blir lagt ut nye videoer!

Fru Kvist presenterer er et samarbeidsprosjekt mellom den lille garnbutikken vår i Øvre Slottsgate og frittstående designere med høy formidlingskompetanse. Bruk videoene så mye og ofte du har behov for det. Snart er også du en kløpper på alle teknikker 🙂