Toppen av kvalitetsgarn – nå hos Fru Kvist

Mange mener at Isager er selveste toppen av kvalitetsgarn. Garn og oppskrifter selges kun i utvalgte butikker – og det er med stor stolthet vi kan fortelle at Fru Kvist er innlemmet i dette eksklusive selskap.

Fru Kvist har størst utvalg av kvaliteter fra Isager i Oslo, med foreløpig ni ulike kvaliteter – og godt utvalg av farger i hyllene. Vi har dem også i nettbutikken.

Isagers grunnlegger, Marianne Isager, og hennes datter Helga Isager, eier Isager Yarn as, og begge står bak en rekke populære strikkebøker. Isager jobber sammen med en rekke kjente designere, blant andre Annette Danielsen, Susie Haumann og Charlotte Tøndering.

Isager velger seg de fineste kvaliteter av ullråvarer og skaper garn for håndstrikking, maskinstrikking, hekling, veving, broderi mm. Noen av kvalitetene er laget av ull fra danske sauer og spunnet i Danmark.

NY BOK AF MARIANNE ISAGER “TOLV TRØJER FRA TVERSTED” – dette er ny “fortolkning” av hennes bestselgende strikkebok fra 1993.

Denne vakre genseren er en av 12 flotte design i boken “TOLV TRØJER FRA TVERSTED” av Marianne Isager.

Ikke uten grunn er Marianne Isagers strikkedesign elsket av mange dedikerte strikkere. Dette er en av 12 flotte design i boken “TOLV TRØJER FRA TVERSTED”.

Fargeskalaen hos Isager garn er sammensatt slik at fargene passer sammen – og på tvers av kvaliteter. De utvikler meget sjelden nye farger, da det først og fremst er en nøye uttenkt skala som danner basisen i garnutvalget.

Siden mange av garnene er tynne, kan du blande forskjellige farger og kvaliteter og dermed lage unike håndverk, med egne spennende farger.

Historien om Isager begynte med designeren Åse Lund Jensen (1920-1977), som etablerte et verksted i 1960 og jobbet med utgangspunktet for den danske håndtradisjonen. Hun hentet spesielt sin inspirasjon i den islandske og færøyiske strikkekulturen. I samarbeid med Henrichsens ullspinning komponerte hun et utvalg av kvalitetsgarn i ull, og hennes egne favoritter, Spinni og Jensen Garn, er i dag fremdeles en del av Isagers sortiment. Om du er nysgjerrig på mer om Isagers historie og opphav kan du lese mer på hjemmesidene deres.

Her ser du vårt utvalg av Isager-garn i nettbutikken