Om Fru Kvist

Fru Kvist har fått eget bokhandlerhjem i Øvre Slottsgate 6, midt i Oslo sentrum, og midt i de historiske omgivelsene til gamle Damm Forlag. Bok og glede-historien kan du både føle og kjenne på i det ærverdige bygget, som tidligere har huset både bokhandel, forlag og bokbinderi.
Her er det en atmosfære som gir inspirasjon, ro og den gode følelsen av tilstedeværelse.


I dag er bokhyllene fylt av utvalgte, aktuelle romaner – og håndarbeid- og hobbybøker, i tillegg til klassiske barnebøker. Fargerikt, moderne garn, treleker og spennende interiør gir en helt egen butikkstemning, som vi tror er ganske så unik i Oslos handlegater.


Velkommen inn i Fru Kvist-varmen!

Kvisterne

Berit
– daglig leder og gründer hos Fru Kvist

54 år gammel og stolt mamma til Andreas (30) og Margrethe (17). Født i Kristiansund, oppvokst på Kolbotn i Akershus og bor i Oslo. Elsker familien min, gode ord i bøker og kryssord, og diggerr å bli inspirert og utfordret til å prøve nye ting. Fargerike impulser gir økt livsglede, og jeg stortrives med mange mennesker rundt meg. Jeg har jobbet som kryssordredaktør for Aller Media i mange år, og laget bøker, magasiner og ukeblader siden 1994.

Torunn
– Designer og websjef.

31 år. Nerd. Designer web, bøker, smykker, utstillinger og alt annet som er gøy. Skriver tegneserier. Bor sammen med mann og to barn i mormors gamle hus, og fyller det med hatter, kjoler, venner og latter.

Tidligere gründer av Epla.no.

Trude
– Garn- og strikkenerd som har vært med fra den spede begynnelse 

Garn og pinner har vært fast følgesvenn siden -76. Strikkebasillen slapp aldri taket. Jobber egentlig som kryssordforfatter, men holder kurs og veileder andre strikkegale hos Fru Kvist. Liker alt kreativt med garn!

Kanskje bedre kjent som Strikketrude.

Tina
– Pedagogisk strikkeansvarlig hos Fru Kvist.

Med strikkepinner som prøver å holde tritt med to små ullunger som stadig vokser ut av strikketøyet sitt. Skikkelig garnnerd og ekspert på farger. Driver Strikkezilla design og produserer strikkeoppskrifter og -bøker på løpende bånd.

Du finner butikken i Øvre Slottsgate 6 i Oslo