Velkommen til Fru Kvist – ditt kreative paradis for skaperglede!

Hos Fru Kvist har vi lidenskap for skaperglede og inspirasjon. I våre butikker finner du kvalitetsgarn, garnpakker, utstyr til strikkeprosjektet, håndarbeidsbøker, treleker og et nøye utvalg av andre bøker til små og store. I hyllene myldrer det av spennende småinteriør, unike knapper og andre saker og ting som gjør en strikkers hjerte, glad!

Våre nøye utvalgte kvalitetsgarn og strikketilbehør mm er tilgjengelig både online og i våre to fysiske butikker i Oslo. Vi har en fysisk butikk i Sentrum og en på sjarmerende Grünerløkka.

Gå på oppdagelsesferd i vår nettbutikk hvor du finner alt fra eksklusive garnkvaliteter fra Isager, Filcolana, Gepard, Hillesvåg, Cardiff Cashmere, KFO og Lang Yarns mm. Vi har også spennende håndfarget garn fraOslo Mikrospinneri, Lofoten Wool, Hettelstrikk med flere. Det dukker stadig opp nye «kryddergarn» for garnnerder i vårt utvalg. Vi elsker å la oss begeistre av spennende fibre.
Vår nettbutikk er designet for å gi deg en inspirerende shoppingopplevelse, uansett hvor du er.

Trenger du veiledning?

Våre eksperter i butikkene er tilgjengelige for å hjelpe deg med å velge det perfekte garnet, fargene og oppskriftene som matcher dine ferdigheter. Kontakt oss gjennom nettbutikken, på mail og telefon, eller besøk våre butikker for personlig hjelp.

Vi vet at kvalitetsverktøy er helt essensielt for alle med stor håndarbeidsglede. Vårt utvalg av gode strikkepinner og funksjonelt tilbehør er nøye utvalgt for å gi deg best mulig håndarbeidsopplevelse og resultat. Pinner og strikketilbehør er tilgjengelig både online og i våre butikker.

Frukvist-gründer Berit Veiset
Gründer Berit Veiset.

Lidenskap siden 2015

Fru Kvist ble grunnlagt i 2015 av Berit Veiset, tidligere forlagssjef, med en visjon om å skape et unikt samlingspunkt for strikke- og håndarbeidsentusiaster. Med Berits lidenskap for bøker og håndarbeid, vokste Fru Kvist raskt til å bli et kjent navn blant kreative sjeler som søker kvalitet og inspirasjon.

Opplev atmosfæren i våre butikker med inngang fra Øvre Slottsgate (rett ved Steen og Strøm) og vår lille perle på Grünerløkka – hvor du finner vårt utvalg og kan nyte personlig service av dedikerte strikkere med høy kompetanse på garn, teknikker, designere og oppskrifter. Eller utforsk vår nettbutikk for å finne nye skatter som kan sendes hjem til deg.

Unik bytteservice

Husk at du alltid kan returnere og bytte uåpnede varer kjøpt både online og over disk hos oss. Så lenge varen er skadefri og kurrant i vårt sortiment har vi ingen tidsfrist på bytting. Evnt portokostnader ved retur dekkes av deg etter angretidsfristens utløp ved netthandel.

Vi på Fru Kvist gleder oss til å hjelpe deg med å realisere dine kreative drømmeprosjekter, enten det er gjennom vår nettbutikk eller ved et besøk i en av våre fysiske butikker.

Møt våre dyktige butikkansatte her