Fru Kvist Grünerløkka ved Birkelunden

I Thorvald Meyersgate 27 har det ligget en veldrevet perle av en garnbutikk i siden 2012. I mai 2023 skiftet koselige Grünerløkka garn eier, og ble innlemmet i Fru Kvist-familien.

På vår løkkafilial vil du finne den samme gode servicen, inspirasjonen, veiledningen og den hyggelige stemningen som du er vant med både fra Fru Kvist og Grünerløkka Garn.

De intime og koselige lokalene rommer mye inspirasjon for strikke- og hekleglade, og her kan du blant annet glede deg over så og si alle kvalitetene fra Hillesvåg. Det er også godt utvalg av Knitting For Olive, Filcolana og mye mer. Full oversikt ser du neders på denne siden.

I tillegg rommer butikken av massevis av spennende garnkvaliteter og butikken har sitt helt eget utvalg, så det er vel verdt å ta turen innom både sentrum og løkka når du er på bytur. Trikken tar deg dør til dør – og naboen vår W. B. Samson har byens beste kanelboller. Dette bakeriet er vel verdt et besøk om du skal ha en hyggelig kaffe- eller lunchpause.

De aller fleste garnkvalitetene på Grünerløkka er på plass i nettbutikken.
I sentrum finner du fra før av fullsortiment fra de danske populære garnmerkene Isager og Filcolana – Itogarn, Gepardgarn, Noro og mye mer

3D-bilde: Se hele butikken

Trykk på pilene i bildet for å «gå» rundt i butikken. Hold musen eller fingeren nede og dra om du ønsker å snu deg rundt.

Her finner du oss

Garnutvalget på Fru Kvist Grünerløkka

Oppdatert februar 2024

Cardiff

Cashmere Classic

Filcolana

Arwetta
Tilia
Merci
Paia
Vilje

Hillesvåg

Sølje
Vilje
Ask
Tinde
Sol
Luna
Vidde
Varde
Blåne
Fjord
Troll

Camilla Pihl


Fnugg

Knitting for Olive

Heavy merino
Merino
Soft Silk Mohair
Pure Silk

Lofoten Wool

2 tråds
3 tråds
130 m/ 100 g
80 m / 100 g

Manos del Uruguay

Manos Fino

Järbo

Järbo Lin
Cashmere Blend
Llama Silk
Tencel Raggi
Soft Cotton

Katia

Ingenua

Svarta Fåret

Ribbon

Hoooked

Ribbon XL
Zpagetti

Istex

Lettlopi
Plötulopi

Solberg Spinneri

Vesle
Vilja

Ullcentrum Öland

1-tråds 
Linea
Misti

Un-Told

Merino
Pure Silk Mohair