Fru Kvist Sentrum – inngang i Øvre Slottsgate

Hverdagsglede i fokus

Gode hverdagsgleder er også godt håndarbeid i godt kvalitetsgarn. Hyllene hos Fru Kvist Sentrum er fylt av de skjønneste garn i de fineste fargene på denne kloden. Og skal man selge garn må det være masse god strikkeinspirasjon i nærheten. Og skal man bedrive strikkeinspirasjon må man ha superkvalifiserte fagfolk på laget. For oss hos Fru Kvist betyr det at vi skal prøve å kartlegge hva den enkelte besøkende blir mest fornøyd med etter at vi har hatt en liten prat.

Garnvalg, fargevalg, oppskriftsvalg i forhold til strikkekyndighet – ja vi blander oss bort i alt (om du vil). Trenger noen ekstra hjelp underveis i prosjektet, er det bare å ta med strikketøyet og komme innom. Det er mye glede og tilfredsstillelse i presise og føyelige strikkepinner, samt i nyttig strikkegadgets. Du som leser dette får stikke innom en dag, eller orientere deg i nettbutikken. Her er det mye som gjør strikkelivet enda rikere. Mindre telling og opprekk, bedre glid på pinnene og fryd for øyet.

«Her er det en varm atmosfære som gir inspirasjon, ro og den gode følelsen av tilstedeværelse»

Spennende garnkvaliteter fra danske toppleverandører som Isager garn, Filcolana og Gepard  garn dominerer vårt utvalg. Vi er Norges eneste totalforhandler av Isager garn, og vi har totalutvalget fra Filcolana. Her finner du også Norges største utvalg av lekkerheter fra japanske ITO. Lang Yarns luksusgarn og mange toppkvaliteter i kasjmir finner du også hos oss. Selvfølgelig kan vi by på fristelser fra Oslo Microspinneri og andre norske små garnprodusenter. Vi gleder oss hver dag over begeistringen fra våre besøkende kunder! Dere sier vi er et elderado for garnelskere.

Vi utvider stadig garnfamilien med nydelige kvaliteter og spennende design, så savner du noe i denne oversikten, kan du orientere deg i garnoversikten på hovedmenyen. 

Husk i alle våre butikker får du også alltid byttet kurante varer (så lenge det er kjøpt hos oss og fremdeles er i vårt sortiment), uansett om det er handlet over disken vår eller i vår nettbutikk. Velkommen inn i Fru Kvist-varmen!

3D-bilde: Se hele butikken

Trykk på pilene i bildet for å «gå» rundt i butikken. Hold musen eller fingeren nede og dra om du ønsker å snu deg rundt.

Her finner du oss